AULAN

I Aulan är (nästan) allt möjligt. Ha din kickoff i historisk miljö, bjud in till galamiddag, stort bröllop (från 125 gäster och uppåt) eller arrangera föreläsningar och minimässor. Här har vi bevarat den tidstypiska charmen som starkt präglade 1880-talet när Norra Latin en gång byggdes. Målningar, utsmyckningar och hantverk i florentinsk renässans kännetecknar interiören som lyfter besökares upplevelse.

Under den klassiska ytan har vi skapat en unik konferenslokal med toppmodern teknik som lyfter ditt event. Den stora scenen kan möbleras och dekoreras efter behov. Utanför Aulan finns det plats för registrering och flera grupprum och utställningsytor i anslutning. Trådlöst wifi ingår förstås, och det gör våra kunniga tekniker också när du hyr av Aulan, bra va?

Please just make it work

I Aulan ingår standardteknik, men för att ert event ska få ett extra lyft rekommenderar vi att du tittar närmare på våra fina teknikpaket för att förhöja upplevelsen på ditt event.

SEE PACAKGES

On the plate &
in the glass

Vi vill i allra största mån undvika att någon blir hangry (irritable or angry because of hunger). Därför kan det vara klokt att bjuda gästerna på lite fika, lunch eller middag tillsammans med något gott i glasen. Tillsammans tar vi fram det bästa alternativet för er.

THE GOOD STUFF

Lights, sound, screens
& much more

En del tycker att teknik är trist och besvärligt, därför går det fint att överlåta den delen till oss. Vi har duktiga tekniker som gärna hjälper till med allt från presentationer till att sköta bild, ljussättning och ljud.

THE TECH STUFF