Whatever the occasion, we make magic

Citybröllop, födelsedagsfest eller kickoff med tema? Inget event är för litet eller för stort för oss – vi har trots allt 25 års erfarenhet. Vi bistår med expertis, service och fixar allt från mat, servering och garderob till dekoration och underhållning. Du bestämmer själv hur mycket eller lite hjälp du vill ha när du bokar festlokal i vårt boutiquehus.

THROW THE talked ABOUT PARTY

Våra festlokaler har stans bästa läge och lämpar sig därför ypperligt för fest och större bröllop då det är enkelt för gästerna att ta sig dit och hem. Limo, elsparkcykel, tåg eller buss – alla färdmedel och vägar leder till oss. Samtidigt får du en lokal som är anpassningsbar både när det gäller utrymme och möblering.

“Life is a party. Dress for it.” ― Audrey Hepburn

 

GRAND VENUES

SECURE THE success PARTY

Stockholms första boutiquehus i 1880-tals nyrenässansstil. Här finns tidlösa lokaler som passar perfekt till mindre möten och mer återhållsamma styrelsemöten till glittrande galafester med extra allt. So let’s dance!

 

EVENT SPACES

THE INTIMATE meeting

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa små lokala företag till stora internationella bolag att arrangera lyckade konferenser oavsett storlek. I Norra Latin finns det gott om plats, upp till 1900 personer ryms i vårt boutiquehus fördelat på 30 lokaler där allt från 2 till 450 personer ryms i en lokal.

“People who enjoy meetings should not be in charge of anything.” ― Thomas Sowell

MEETING VENUES

LET'S KICK IToff

Det finns många anledningar till att ha en kickoff. Vad ni än vill kickstarta kan vi erbjuda de sociala ytorna, maten, servicen och underhållningen som passar just ert företag.

“What I don’t like about office Christmas parties is looking for a job the next day.” ― Phyllis Diller

BOOK IT

TIEthe KNOT

Om du är på jakt efter en större bröllopslokal (från 125 gäster och uppåt) i Stockholms innerstad har du hamnat rätt. Vi har nämligen den ståtligaste av dem alla, Pelarsalen, där namnet säger allt. Vi har även en vacker lokal med egen ingång, foajé och garderob. Möjligheterna är många och vi bistår gärna med allt från planering och service – du bestämmer själv hur mycket eller hur lite hjälp som behövs.

Mer info hittar du här

 

LEARN MORE

WHATEVER YOU need

För att göra fest- och bröllopsplaneringen så smidig som möjligt, och för att du ska ha möjlighet att koppla av, kan vi fixa rubbet. Mat, servering, dekoration – you name it, vi löser.

DON'T HESITATE

THE behind THE SCENE STUFF

Vid större evenemang, fester och bröllop finns det möjlighet att anlita våra chefer till tekniker som gärna hjälper till med allt från presentationer till att sköta bild, ljussättning och ljud.

SERVICES

THE indulgence

Mat och dryck är en viktig del av helhetsupplevelsen när det kommer till fest och bröllop. Vårt kreativa köksteam erbjuder flera olika menyval beroende på val av evenemang. Hör av dig så berättar vi mer.

EAT & DRINK