Each day offers us the gift of being a special occasion

Storslaget citybröllop, födelsedagsfest som lever kvar i minnet, eller kick off med tema? Inget event är för litet eller för stort för oss. Våra unika lokaler bjuder in till oförglömliga upplevelser, och vår erfarenhet – som vi har 25 år av – utnyttjar vi till max för att du ska känna dig bekväm hela vägen från planering till sista klockslaget av ditt event. Vi bistår med expertis, service och fixar allt från mat, servering och garderob till dekoration och underhållning. Du bestämmer själv hur mycket eller lite hjälp du vill ha när du bokar festlokal i vårt Boutiquehus.

SEND REQUEST

Throw the talked about party

Våra festlokaler har stans bästa läge och lämpar sig därför ypperligt för fest och större bröllop då det är enkelt för gästerna att ta sig dit och hem. Limo, elsparkcykel, tåg eller buss – alla färdmedel och vägar leder till oss. Samtidigt får du en lokal som är anpassningsbar både när det gäller utrymme och möblering.

“Life is a party. Dress for it.” ― Audrey Hepburn

 

SEND REQUEST

Tie the knot

Om du är på jakt efter en större bröllopslokal (från 125 gäster och uppåt) i Stockholms innerstad har du hamnat rätt. Vi har nämligen den ståtligaste av dem alla, Pelarsalen, där namnet säger allt. Vi har även en vacker lokal med egen ingång, foajé och garderob. Möjligheterna är många och vi bistår gärna med allt från planering och service – du bestämmer själv hur mycket eller hur lite hjälp som behövs.

Mer info om bröllop hittar du här

 

SEND REQUEST

Secure the success party

Vi har gott om stora lokaler som är unika och vi kan varmt rekommendera Musiksalen. Här kan vi duka för stora fester och du kan dansa hela natten. I vårt boutiquehus har vi en tidlös atmosfär som är perfekt för privata fester, oavsett om det är en oförglömlig middag eller en storslagen glittrande galafest med extra allt.

READ MORE

Let's kick it off

Det finns många anledningar till att ha en kickoff. Vad ni än vill kickstarta kan vi erbjuda de sociala ytorna, maten, servicen och underhållningen som passar just ert företag.

“What I don’t like about office Christmas parties is looking for a job the next day.” ― Phyllis Diller

SEND REQUEST

Dine in Chambre Séparée style

Önskar du att du kunde bjuda till en exklusiv privat middag? Då har vi det du söker. På Norra Latin kan vi duka upp för sällskap från 20 personer i chambre séparée för en intim och privat tillställning. Vi dukar upp efter dina planer, sätter ihop menyer efter smak med hjälp av vårt fantastiska kök, placerar ljus och dekoration ner till minsta detalj, allt så du får den upplevelse som du drömt om från första anblick. Vår kunniga personal finns här för dig oavsett vilket stadie i din planering du är, så hör av dig till oss och börja planera för magiska middagar!

SEND REQUEST

Aulan

I Aulan är (nästan) allt möjligt. Ha din fest i historisk miljö, bjud in till stort glamoröst bröllop (från 125 gäster och uppåt) eller arrangera extravaganta middagar som dina gäster sent ska glömma. Här har vi bevarat den tidstypiska charmen som starkt präglade 1880-talet när Norra Latin en gång byggdes.

READ MORE

Pelarsalen

I den pampiga Pelarsalen har vi ställt till med allt från galamiddagar och glittrande fester till konserter. Här finns det även möjlighet att ha ditt drömbröllop – från 125 gäster och uppåt. Det är bara fantasin som sätter gränser för hur denna ljuvliga lokal kan användas.

READ MORE

Ljusgårdarna

Ljusgårdarna – hjärtat av vårt boutiquehus som förr i tiden var den givna mötesplatsen för eleverna på skolan. De tre våningar höga Ljusgårdarna, tillsammans med magnifika takfönster, ger ett ljusinsläpp från alla väderstreck vilket skapar en stor känsla av rymd.

READ MORE

Let us meet each other with a smile

Hos oss på Sveriges första Boutiquehus är möjligheterna ändlösa. Med 30 lokaler där allt från 2 till 450 personer ryms, och personal som kan hjälpa dig med allt från en god kopp kaffe till ljussättning så kan du luta dig tillbaka och slappna av. Här finner du de bästa förutsättningarna för lyckade konferenser och möten.

The charming meeting

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa små lokala företag till stora internationella bolag att arrangera lyckade konferenser oavsett storlek. I Norra Latin finns det gott om plats, upp till 1900 personer ryms i vårt boutiquehus fördelat på 30 lokaler där allt från 2 till 450 personer ryms i en lokal.

“People who enjoy meetings should not be in charge of anything.” ― Thomas Sowell

MEETING VENUES

The intimate venue

Låt dig inspireras av våra mindre lokaler som är fyllda till bredden med rik historia, både i styrelserum som klassrum. Insup den välbevarade glansen av forna tiders elegans och ta ditt event till nya höjder (det finns gått om takhöjd!). Vi finns här för att hjälpa dig planera, oavsett hur stort eller litet ditt event kan tänkas vara.

”I really like small venues. They’re more intimate.” – Denny Laine

INTIMATE VENUES

The we need some privacy ones

Kanske är ni ett litet sällskap på upp till 14 personer? Då kan vi varmt rekommendera våra lokaler i storlek small.

The lagom ones

Våra medium lokaler passar perfekt för sällskap mellan 15 och 40 personer.

The I need some space ones

De lokaler vi har i storleken large passar sig utmärkt för sällskap mellan 25 till 65 personer.

Being of service to others is what brings true happiness

För att anordna en lyckad konferens, fest eller event är det viktigt med detaljer. Vänd er till oss för hjälp, vi besitter lång erfarenhet och expertis. Vi finns här oavsett om ditt behov är högt eller lågt och bistår med hjälp för planering, tekniska lösningar, samt vad som ska bjudas på gällande mat och dryck. Hjälp kommer alltid att ges på Norra Latin till dem som ber om det.

Whatever you need

För att göra fest- och bröllopsplaneringen så smidig som möjligt, och för att du ska ha möjlighet att koppla av, kan vi fixa rubbet. Mat, servering, dekoration – you name it, vi löser.

SEND REQUEST

The behind the scene stuff

Vid större evenemang, fester och bröllop finns det möjlighet att anlita våra chefer till tekniker som gärna hjälper till med allt från presentationer till att sköta bild, ljussättning och ljud.

SERVICES

The indulgence

Mat och dryck är en viktig del av helhetsupplevelsen när det kommer till fest och bröllop. Vårt kreativa köksteam erbjuder flera olika menyval beroende på val av evenemang. Hör av dig så berättar vi mer.

EAT & DRINK