Venues for intimate & grand occasions

Att ha möte eller fest i vårt boutiquehus är alltid en bra idé, vi har nämligen lokaler och sociala ytor för precis allt. Från mindre lanseringar och konferenser till bröllop och andra typer av storslagna arrangemang som inkluderar en lång gästlista. Här kan du se våra olika ytor och välja den lokal som är bäst för fest – eller möten.

The we need some privacy ones

The we need some <i>privacy </i>ones 1 - 14 Small

Unika och privata lokaler, perfekt för affärs- eller styrelsemöten där mer konfidentiella samtal äger rum.
GET THE DETAILS

The lagom ones

The <i>lagom </i>ones 15 - 40 Medium

Luftiga, ombonade och inspirerande rum som passar pressluncher, lanseringar och konferenser av alla slag. Här är det möjligt att flytta om och sätta sin egen prägel efter tema.
GET THE DETAILS

The I need some space ones

The I need some <i>space</i> ones 25 - 65 Large

De ultimata lokalerna med toppmodern teknik. Passar för föreläsningar, workshops och större ledningsmöten. Målade i varma nyansen, och rummen har högklassig akustik så ingen ljudanläggning behövs.
GET THE DETAILS

The get lost in space ones

The <i>get lost </i>in space ones 30 - 450 Extra large

Här finner du allt från moderna till tidlöst vackra lokaler för större sällskap som exempelvis Aulan, Pelarsalen och Musiksalen. Perfekt för bröllop, storslagna fester och banketter.
GET THE DETAILS

The space
on paper

Vi har ritningar på våra sociala ytor och lokaler så du kan få en bra översikt. Enjoy!

RITNINGAR

We got floors of
venues for you

I vårt boutiquehus finns plats för 1900 personer fördelat på 30 lokaler. Vi kan därför alltid erbjuda den perfekta lösningen vare sig om du planerar ett mindre möte, ett extravagant bröllop med egen ingång, foajé, garderob och toaletter, eller en stor bankett av internationell klass. Under sommarhalvåret anordnar vi även evenemang utomhus på Norra Latins skolgård. Där har du möjlighet att bjuda in en mycket stor publik om flera tusen människor.