Hello you & thanks for stopping by

Vårt boutiquehus kan ta emot uppemot 1900 personer fördelat på 30 lokaler. Vi kan därför alltid erbjuda den perfekta lösningen vare sig om du planerar ett mindre möte, ett extravagant bröllop med egen ingång eller en stor bankett av internationell klass. Vi bistår med expertis, service och fixar allt från mat, servering, garderob och underhållning till dekoration. Du bestämmer själv hur mycket eller lite hjälp du vill ha när du bokar festlokal i vårt boutiquehus.

Norra Latin ingår i upplevelsekoncernen Stureplansgruppen.

What's new?

Förutsättningarna för en lyckad fest? Och vad ska man tänka på vid val av lokal? Här delar vi våra bästa tips och nyheter kring bröllop, event, kickoffer och fest.
GET UPDATED

Once upon a time

Norra Latin är lika tidlöst som en klassisk kostym, eller den lilla svarta. Detta är även ett hus som spelat stor roll i Stockholms historia. Håll fokus och fyll på kaffekoppen för nu blir det årtalsjeopardy.
LÄS MER

Sustain to remain sane

Norra Latin är Svanenmärkt och arbetar enligt Svanens riktlinjer. Vi arrangerar miljömärkta möten, fester och event av den enkla anledningen att vår planet är viktig, precis som du.
LEARN MORE

Safety first

Säkerheten för våra besökare och anställda är inget vi tummar på. Det gäller såväl brandskydd som den personliga säkerheten. Därför har Norra Latin väl inarbetade rutiner i händelse av till exempel brand, akut sjukdom eller stöld.
STAY SAFE

Work hard & be nice

Hos oss välkomnas mångfald och olikheter. Vi ligger alltid steget före och skapar gästupplevelser i framkant och tillsammans skapar vi glädje för gästen. Vi tar ansvar för hållbara möten, vår egen hälsa och vår miljö.
JOIN THE TEAM

Get in touch

Här hittar du alla namn, mail och nummer som du kan tänkas behöva för att komma i kontakt med rätt person.
CONTACT

Here we are

Norra Latin har stans bästa läge. Du hittar vårt ståtliga boutiquehus vid Norra Bantorget, nära alla tänkbara kommunikationer. Limo, elsparkcykel, tåg eller buss – alla vägar och färdmedel leder till oss.
FIND US

Make us famous

Norra Latin ingår i Stureplansgruppen. För frågor, pressmeddelanden och bilder hänvisar vi hit.
PRESS