The lagom ones

Med plats för en hel skolklass – eller två! Vad tänker du på när vi säger klassrum? Glöm det. I våra restaurerade klassrum är känslan långt ifrån forna tiders långsittningar framför katedern. Våra rum i kategori Medium är luftiga och inspirerande lokaler som kan användas antingen som huvudlokal eller som grupprum och är även perfekta för konferenser, utbildningar och workshops av alla de slag.

Stora, höga fönster som ger generöst mycket dagsljus vilket underlättar för att hålla energin uppe. Genom den härliga takhöjden bjuder dessa rum på en rymd som få moderna lokaler kan konkurrera med. Väggarna går i en varm gul nyans som gör rummen både ljusa och ombonade. Vi möblerar efter dina önskemål och önskar du övrig teknik löser vi självklart det.

Get me through the day packages

Våra tre alternativ på mötestjänster till din lokal.

It's a CHECK

Fika fm, Lunch, Fika em
Anteckningsmaterial, WiFi
Lokal, Stolar, Bord

FR 720 KR/PP

I LOVE it

Fika fm, Lunch, Fika em
Anteckningsmaterial, WiFi
Lokal, Stolar, Bord
Blädderblock, Whiteboard
TV/Projektor, Högtalare

FR 800 KR/PP

You're a DIAMOND

Fika fm, Lunch, Fika em
Anteckningsmaterial, WiFi
Lokal, Stolar, Bord
Blädderblock, Whiteboard
TV/Projektor, Högtalare,
Frukt, Godis, Kaffe, Vatten
Workshop Kit

FR 940 KR/PP

On the plate &
in the glass

Vi vill i allra största mån undvika att någon blir hangry (irritable or angry because of hunger). Därför kan det vara klokt att bjuda gästerna på lite fika, lunch eller middag tillsammans med något gott i glasen. Tillsammans tar vi fram det bästa alternativet för er.

THE GOOD STUFF

Lights, sound, screens
& much more

En del tycker att teknik är trist och besvärligt, därför går det fint att överlåta den delen till oss. Vi har duktiga tekniker som gärna hjälper till med allt från presentationer till att sköta bild, ljussättning och ljud.

THE TECH STUFF