The get lost in space ones

Vad sägs om den ståtliga Pelarsalen, anrika Aulan eller den populära Musiksalen med upphöjd scen och ljuskronor i taket? Vi har allt från moderna till tidlöst vackra lokaler för större sällskap.

SEND REQUEST

AULAN

AULAN
100 - 450 Extra large

I Aulan är (nästan) allt möjligt. Ha din kickoff i historisk miljö, bjud in till galamiddag, bröllop eller arrangera föreläsningar och minimässor. Här har vi bevarat den tidstypiska charmen som starkt präglade 1880-talet när Norra Latin en gång byggdes.
GET THE DETAILS

PELARSALEN

PELARSALEN
100 - 400 Extra large

I den pampiga Pelarsalen har vi ställt till med allt från utställningar, galamiddagar och runda-bord-konferenser till glittrande fester, föreläsningar, konserter och auditions. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för hur denna ljuvliga lokal kan användas.
GET THE DETAILS

MUSIKSALEN

MUSIKSALEN
60 - 130 Extra large

Högt i tak med smart mötesteknik – välkommen till Musiksalen, ett av våra mest populära rum. Denna vackra lokal med upphöjd scen och ljuskronor i taket passar för i princip alla typer av mindre konferenser, bolagsstämmor, föreläsningar och möten.
GET THE DETAILS

LJUSGÅRDARNA

LJUSGÅRDARNA
30 - 300 Extra large

Ljusgårdarna – hjärtat av vårt boutiquehus som förr i tiden var den givna mötesplatsen för eleverna på skolan. De tre våningar höga Ljusgårdarna, tillsammans med magnifika takfönster, ger ett ljusinsläpp från alla väderstreck vilket skapar en känsla av rymd.
GET THE DETAILS

MARMORVALVET

MARMORVALVET
30 - 200 Extra large

150 personer eller fler? Då är Marmorvalvet är ett ypperligt alternativ. Lokalen lämpar sig nämligen extra bra för utställningar, frukostmöten och mingel innan partyfolket slussas vidare in i den anslutande festlokalen Pelarsalen.
GET THE DETAILS

BRUCES MATSALAR

BRUCES MATSALAR
220 Extra large

Bruces Matsalar består av fyra stilfulla rum med glittrande kristallkronor och vacker konst. Samtliga matsalar gränsar till caféet i Norra Latins ljusgård. Här kan sammanlagt över 220 gäster skåla och njuta av lunch och middag.
GET THE DETAILS