The I need some space ones

Här är de ultimata lokalerna för dig som vill ge mötesdeltagarna en ombonad inramning av mötet, samtidigt som ni har tillgång till all den senaste mötestekniken. Våra rum i kategori The I need some space ones är toppen för mindre föreläsningar, utbildningar, workshops, större ledningsmöten, samt går att använda för mindre utställningar eller middagar.

Våra rum i kategori The I need some space ones är tidigare klassrum som numera är moderna konferenslokaler, som även kan användas till grupprum. Dessa lokaler har stora höga fönster, en imponerande takhöjd och går i en underbar varm röd nyans som skapar en trivsam känsla. Då rummen har en högklassig akustik behövs ingen ljudanläggning.

Vi möblerar efter önskemål och önskar du övrig teknik löser vi det.

Get me through the day packages

Våra tre alternativ på mötestjänster till din lokal.

Halvdag

Fika ( För- eller eftermiddag)
Lunch

FR SEK 441 PP

Heldag

Förmiddagsfika
Lunch
Eftermiddagsfika

FR SEK 594 PP

Energi

Förmiddagsfika
Lunch
Eftermiddagsfika
Energipåfyllning
(juice, godis & frukt i lokalen)

FR 636 PP

On the plate &
in the glass

Vi vill i allra största mån undvika att någon blir hangry (irritable or angry because of hunger). Därför kan det vara klokt att bjuda gästerna på lite fika, lunch eller middag tillsammans med något gott i glasen. Tillsammans tar vi fram det bästa alternativet för er.

THE GOOD STUFF

Lights, sound, screens
& much more

En del tycker att teknik är trist och besvärligt, därför går det fint att överlåta den delen till oss. Vi har duktiga tekniker som gärna hjälper till med allt från presentationer till att sköta bild, ljussättning och ljud.

THE TECH STUFF