The we need some privacy ones

I kategorin The I need some privacy ones finner du framförallt våra styrelserum. De gamla kemi- och biologisalarna har varsamt förvandlats till stilfulla konferensrum, där historien fortfarande känns i väggarna. Här finns gott om plats för upp till 14 personer och dessa unika rum är perfekta för såväl det viktiga affärsmötet som styrelsemötet. Bekväma stolar för långa dagar. Stora fönster och en exceptionell takhöjd ger en enastående känsla av rymd, medan väggarnas duvblå nyans bidrar till en lugn sinnesstämning.

Get me through the day packages

Våra alternativ på mötestjänster till din lokal.

Halvdag

Fika ( För- eller eftermiddag)
Lunch

FR SEK 441 PP

Heldag

Förmiddagsfika
Lunch
Eftermiddagsfika

FR SEK 594 PP

Energi

Förmiddagsfika
Lunch
Eftermiddagsfika
Energipåfyllning
(juice, godis & frukt i lokalen)

FR 636 PP

On the plate &
in the glass

Vi vill i allra största mån undvika att någon blir hangry (irritable or angry because of hunger). Därför kan det vara klokt att bjuda gästerna på lite fika, lunch eller middag tillsammans med något gott i glasen. Tillsammans tar vi fram det bästa alternativet för er.

THE GOOD STUFF

Lights, sound, screens
& much more

En del tycker att teknik är trist och besvärligt, därför går det fint att överlåta den delen till oss. Vi har duktiga tekniker som gärna hjälper till med allt från presentationer till att sköta bild, ljussättning och ljud.

THE TECH STUFF