MUSIKSALEN

Högt i tak med smart mötesteknik – välkommen till Musiksalen, ett av våra mest populära rum. Denna vackra lokal med ljuskronor i taket passar för i princip alla typer av mindre konferenser, bolagsstämmor, föreläsningar och möten.

I salen finns en upphöjd scen som genom vår smidiga mötesteknik gör det plättlätt att hantera på egen hand. Det finns även hörslinga installerad i lokalen. Utanför salen finns plats för registrering och dylikt. När du bokar Musiksalen hör någon av våra tekniker eller projektledare av sig till dig i god tid innan mötet för att hitta den bästa utrustningen för just ditt möte eller event.

Get me through the day packages

Våra alternativ på mötestjänster till din lokal.

Halvdag

Fika ( För- eller eftermiddag)
Lunch

FR SEK 350 PP

Heldag

Förmiddagsfika
Lunch
Eftermiddagsfika

FR SEK 475 PP

Energi

Förmiddagsfika
Lunch
Eftermiddagsfika
Energipåfyllning
(juice, godis & frukt i lokalen)

FR 530 KR/PP

On the plate &
in the glass

Vi vill i allra största mån undvika att någon blir hangry (irritable or angry because of hunger). Därför kan det vara klokt att bjuda gästerna på lite fika, lunch eller middag tillsammans med något gott i glasen. Tillsammans tar vi fram det bästa alternativet för er.

THE GOOD STUFF

Lights, sound, screens
& much more

En del tycker att teknik är trist och besvärligt, därför går det fint att överlåta den delen till oss. Vi har duktiga tekniker som gärna hjälper till med allt från presentationer till att sköta bild, ljussättning och ljud.

THE TECH STUFF