PELARSALEN

I den pampiga Pelarsalen har vi ställt till med allt från utställningar, galamiddagar och runda-bord-konferenser till glittrande fester, föreläsningar, konserter och auditions. Här finns det även möjlighet att ha ditt drömbröllop – från 125 gäster och uppåt. Men det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för hur denna ljuvliga lokal kan användas.
Utanför Pelarsalen finns Marmorvalvet som kan används för utställningar eller mingel, om huvudaktiviteten pågår i Pelarsalen. Marmorvalvet och Pelarsalen är de enda lokalerna på plan 1 i Norra Latin, därför är det enkelt att göra detta plan till en mer privat oas för slutna sällskap.
På våningsplanet finns också en egen entré med garderob och toaletter.

Please just make it work

I Pelarsalen ingår det standardteknik men för att ert arrangemang ska få ett extra lyft rekommenderar vi att du tittar närmare på våra fina teknikpaket för att förhöja upplevelsen på ditt event.

SEE PACAKGES

On the plate &
in the glass

Vi vill i allra största mån undvika att någon blir hangry (irritable or angry because of hunger). Därför kan det vara klokt att bjuda gästerna på lite fika, lunch eller middag tillsammans med något gott i glasen. Tillsammans tar vi fram det bästa alternativet för er.

THE GOOD STUFF

Lights, sound, screens
& much more

En del tycker att teknik är trist och besvärligt, därför går det fint att överlåta den delen till oss. Vi har duktiga tekniker som gärna hjälper till med allt från presentationer till att sköta bild, ljussättning och ljud.

THE TECH STUFF