LJUSGÅRDARNA

Ljusgårdarna – hjärtat av vårt boutiquehus som förr i tiden var den givna mötesplatsen för eleverna på skolan. De tre våningar höga Ljusgårdarna, tillsammans med magnifika takfönster, ger ett ljusinsläpp från alla väderstreck vilket skapar en känsla av rymd.

Här sitter historien bokstavligen i väggarna genom storslagna oljemålningar, signerade några av landets främsta konstnärer på 1880-talet, såsom Bruno Liljefors och Prins Eugen. Många högtidliga banketter har genom årens lopp arrangerats här. Ljusgårdarna passar perfekt för mingel, middagar och fester.

Get me through the day packages

Behövs anteckningsmaterial, blädderblock, frukt, eller kanske en hel måltid? Kontakta oss så kan vi hjälpa dig så du har allt du behöver för ditt event.

REQUEST PACAKGE

On the plate &
in the glass

Vi vill i allra största mån undvika att någon blir hangry (irritable or angry because of hunger). Därför kan det vara klokt att bjuda gästerna på lite fika, lunch eller middag tillsammans med något gott i glasen. Tillsammans tar vi fram det bästa alternativet för er.

THE GOOD STUFF

Lights, sound, screens
& much more

En del tycker att teknik är trist och besvärligt, därför går det fint att överlåta den delen till oss. Vi har duktiga tekniker som gärna hjälper till med allt från presentationer till att sköta bild, ljussättning och ljud.

THE TECH STUFF