Someone else’s headache

Hos oss på Norra Latin finns hög teknisk kompetens, vilket gör att vi kan tillgodose i stort alla önskemål som ni gäster kan tänkas ha kring er konferens, event eller fest. Våra chefer till tekniker hittar alltid bästa tänkbara lösning för varje evenemang oavsett vad det är för typ av konferensutrustning eller ljudanläggning som efterfrågas.

LJUSSÄTTNING

Rätt ljus är ett fantastiskt verktyg för att stärka ditt företags budskap under ert arrangemang. Vi hjälper dig att skapa effekter, miljöer och dekorer i de färger som passar just ditt möte, konferens, konsert eller event. Vill du göra det riktigt effektfullt kan vi byta färg på dekoren för olika delar av mötet.
BOKA

DOKUMMENTATION

Vi hjälper gärna till att dokumentera din konferens, kongress, möte eller event i det format som passar er bäst. En hel kameraproduktion på extern hårddisk eller ljudfiler på ett usb-minne.
BOKA

TEKNIKPAKET

En del tycker att teknik är trist och besvärligt, därför går det fint att överlåta den delen till oss. Vi har riktiga chefer till tekniker som gärna hjälper till med allt från presentationer till att sköta bild, ljussättning och ljud.
LÄS MER

DELTAGARHANTERING

Deltagarhantering är en del i ett effektivt mötessystem där du kan följa dina besökare under hela eventet – från inbjudan till kommunikativa webbsidor kring eventet, via en smidig anmälan till effektiv hantering av deltagarna på plats. Låt oss hjälpa dig att effektivisera hanteringen så får du mer tid över till annat.
BOKA

NÄTVERKSSYSTEM

Har ni flera talare i många rum rekommenderar vi ett presentationsnätverk. Våra datatekniker hjälper era talare att lägga in alla presentationer i rätt ordning, till rätt sal och talare. De ser också till att bilderna har rätt upplösning för storbildsprojektorerna.
BOKA

STREAMING

Streama ditt event för de som inte har möjlighet att vara på plats.
LÄS MER

SIMULTANTOLKNING

Till stora möten, konferenser, bolagsstämmor och kongresser kan det ibland vara nödvändigt att använda tolkutrustning för att få en snabb och effektiv simultantolkning. Våra samarbetspartners kan erbjuda professionell simultantolkning.
BOKA

CATCHBOX

En mikrofon som kastas mellan de som vill tala är ett nytt sätt att engagera dina åhörare. Se till att din nästa konferens, föreläsning eller seminarium skapar mer engagemang och blir roligare - använd mikrofonen som är designad för en publik som är delaktig. Istället för att låta någon gå runt i lokalen med en vanlig mikrofon, kastar man bara den mjuka Catchboxen till näste talare – snabbt, effektivt och roligt!
BOKA

TYCKA & TRYCKA

Ett mentometersystem är ett utmärkt verktyg för kommunikation mellan föredragshållare och publik. Genom att ha inslag i din presentation med frågor eller påståenden som dina åhörare svarar på, behåller du deras uppmärksamhet och intresse genom hela presentationen. Ett verktyg som passar lika bra för det lilla mötet som på den stora konferensen. På en kongress måste det oftast finnas möjlighet till votering, vilket vi givetvis tillhandahåller.
BOKA