On the plate & in the glass

Mat och dryck är en viktig del av helhetsupplevelsen när det kommer till möte, fest och bröllop. Vårt kreativa köksteam erbjuder flera olika menyval beroende på val av evenemang.

The Swedish FIKA

"Fika is a concept, a state of mind, an attitude and an important part of Swedish culture."

Förmiddagskaffe
Vår förmiddagskaffe består av kaffe (givetvis) och te, juice och en riktigt god smörgås med fräscha pålägg.

Eftermiddagskaffe
En eftermiddagsfika brukar göra gott för energin och innehåller såklart kaffe och te, bulle/kaka och en god yoghurtshot. Vårt utbud varieras efter säsong och tillgång.

DINE & wine

Vårt köksteam erbjuder menyer med stor variation. Svenska smaker eller kulinariska upplevelser från hela världen – valet är ditt.

Säsongsanpassade menyer
Välj bland våra säsonganpassade rätter och skapa din egen middagsmeny.

Vegetariska eller veganska menyer
För den som hellre vill ha en vegetarisk eller vegansk meny löser vi givetvis det också.

BREAKFAST for champions

Att kickstarta dagen med en teamfrukost är ett bra sätt att samla gruppen. Vi erbjuder en trevlig frukostbuffé i en unik miljö, vilket gör gott innan ett möte. Hör av dig för att få veta mer.

The well deserved LUNCH BREAK

"The best memories are made around the table"

I vårt boutiquehus serverar vi hälsosam mat efter säsong där sallad, nybakat bröd, måltidsdryck och kaffe är självklara inslag. Har du andra önskemål löser vi det också.

AFTER WORK hour is the best hour

Ingen är väl den som är den när det kommer till afterwork efter en lång, och förhoppningsvis givande, konferensdag. Bjud på bubbel i glasen och lite gott plock i magen i någon av våra mysiga och mer intima lokaler – en given succé.

Hello, LET'S MINGLE

Våra lokaler och sociala ytor lämpar sig mer än väl för alla typer av mingel. Dessutom är det fritt fram att sätta din egen prägel på minglet genom att välja mat, dryck, ljussättning och dekorationer. Bubbel i glasen och en matupplevelse i magen är alltid en bra idé. Vi erbjuder flera val av menyer för mingel och cocktail.