Fun things to do

Eftersom vi har stans bästa läge ger det också en unik möjlighet att välja aktiviteter från Stockholms hela nöjesutbud. Allt från konstvisningar, spa, stadsvandringar och avslappnat skärgårdshäng. Nedan hittar du ett urval, men vi fixar även aktiviteter på plats i våra hus. Hör av dig så berättar vi mer.

KONSTVISNINGAR

Norra Latin och Folkets Hus rymmer en unik konstsamling av svensk konst från förra sekelskiftet. Vi erbjuder grupper att boka en ”konstpaus” där ni får en guidad tur av de båda husens fantastiska samling av svensk sekelskifteskonst, men även av monumentalkonst från 1960-talet.

De två byggnadernas arkitektur i sig är också hänförande. Konstvisningarna anpassas efter era önskemål och ni kan välja mellan tre olika turer om; 20 min, 40 min eller 60 min. Visningarna genomförs av erfarna konstguider och kan även ges på engelska, tyska och italienska.
BOKA

STADSVANDRING

Uppgradera ditt möte, konferens eller event med en stadsvandring – något som passar lika bra innan mötet, som efter eller varför inte som en energihöjare under lunchen eller kaffepausen.

Följ med på vår stadsvandring genom Norrmalm och upptäck en stadsdel som ofta blir bortglömd, trots sin spännande historia. Stadsvandringarna görs i samarbete med Ourway. Läs mer på Ourwaytours.se
BOKA

ESCAPEBOX

Escape Box passar vid alla tillfällen. Aktiviteten är ett populärt och roligt lagspel. Häng med på en häftig spionjakt som hemliga agenter för Perfect Intelligence. Lagen om sex personer får utdelat var sin agentväska och en dokumentmapp av vår gamemaster.

Målet med spelet är att hitta den efterlysta spionen. Endast det snabbaste laget erbjuds jobb som specialagenter i Perfect Intelligence.
BOKA

Centralbadet

Centralbadet är en anrik spaanläggning, beläget precis mitt emot Norra Latin på Drottninggatan. Flera fristående verksamheter erbjuder avkoppling i olika spapaket. Utmärkt service, avslappnande behandlingar – allt under samma tak.

CENTRALBADET

Vasamuseet

Regalskeppet Vasa som sjönk på sin jungfruresa den 10 augusti 1628 har fascinerat miljontals besökare från hela världen. Välkommen till en upptäcktsresa!

VASAMUSEET

Vaxholmsbolaget

Ta en härlig båttur i Stockholms skärgård! Vaxholmsbolaget erbjuder en rad olika turer till ett flertal av stans populära öar. Vart bär det av härnäst?

VAXHOLMSBOLAGET

Sightseeing

Sightseeing och utflykter både på vatten och på land.

STRÖMMA

Skansen

Skansen är ett utomhusmuseum, nöjespark och Stockholms enda djurpark. Besök Skansen på Djurgården, öppet året runt.

SKANSEN