MARMORVALVET

150 personer i sällskapet eller fler? Då är Marmorvalvet är ett ypperligt alternativ. Lokalen lämpar sig nämligen extra bra för utställningar, frukostmöten och mingel innan partyfolket slussas vidare in i den anslutande festlokalen Pelarsalen. Lokalen används också av gäster som vill runda av mötesdagen med ett informellt aftermeeting-mingel med tillhörande tilltugg och bubbel.

Get me through the day packages

Behövs anteckningsmaterial, blädderblock, frukt, eller kanske en hel måltid? Spana in våra nuvarande erbjudande och kontakta oss så kan vi hjälpa dig så du har allt du behöver för ditt event.

SEE DEALS

On the plate &
in the glass

Vi vill i allra största mån undvika att någon blir hangry (irritable or angry because of hunger). Därför kan det vara klokt att bjuda gästerna på lite fika, lunch eller middag tillsammans med något gott i glasen. Tillsammans tar vi fram det bästa alternativet för er.

THE GOOD STUFF

Lights, sound, screens
& much more

En del tycker att teknik är trist och besvärligt, därför går det fint att överlåta den delen till oss. Vi har duktiga tekniker som gärna hjälper till med allt från presentationer till att sköta bild, ljussättning och ljud.

THE TECH STUFF