The Norra Latin News

Kul att du har hittat hit! Här samlar vi tips och inspiration inför din nästa konferens, event eller fest. Men även senaste nytt inom CCC såsom erbjudanden, lediga jobb och guider. Läs mer om våra lokaler, mötesrum, tjänster och mat nedan.

Niklas Ekstedt: "Vår maxade godistunnel måste ses med egna ögon"

I år blir Niklas Ekstedts populära julbord större och pampigare än någonsin. Vi har ställt fem snabba frågor för att ta reda på hur det går med julbordsförberedelserna.
LÄS MER

Upplev känslan i Norra Latin

I början av det nya mötesåret vill vi bidra med inspiration inför kommande evenemang genom att uppmärksamma Norra Latin, vår vackra, anrika pojkskola från 1880.
LÄS MER

5 tips för ett lyckat event

Vi välkomnar de mest skiftande event i våra lokaler. Ena dagen andas våra lokaler fest, dans och sprudlande kickoff, för att nästa dag byta skrud.
LÄS MER

Norra Latin The story

Norra Latin grundades som en gymnasieskola för pojkar år 1880 och 1989 slogs portarna upp igen, men denna gång i ny skepnad som konferens- och möteshus.
LÄS MER

Historiska miljöer som inspirerar

Norra Latin och Folkets Hus är två av Stockholms mest intressanta byggnader – båda husen har sin egen karaktär.
LÄS MER

Arena för erfarenhetsbyte

Vi strävar efter att skapa förutsättningar för inspiration, lärande, utbyte av erfarenhet och tankar.
LÄS MER

Bolagsstämma hör våren till

Våren är stämmornas tid. Ett centralt läge är en viktig faktor när man beslutar om plats för sitt årsmöte eller bolagsstämma.
LÄS MER

Från gympasal till eventlokal

Vem kunde tro att en gymnastiksal skulle bli en av Stockholms mest populära mötes- och eventlokaler?
LÄS MER

Så skapar du ett lyckat möte

Nu känns det härligt att samlas igen! Efter att ha fyllt på med energi under sommaren står vi i startblocken inför höstens möten, kickoffer, frukostseminarier och event.
LÄS MER