The Norra Latin News

Kul att du har hittat hit! Här samlar vi tips och inspiration inför din nästa konferens, event eller fest. Men även senaste nytt från oss såsom erbjudanden, lediga jobb och guider. Läs mer om våra lokaler, mötesrum, tjänster och mat nedan.

Sveriges bäst klädda man

Det prestigefyllda priset för årets upplaga av Sveriges bäst klädda man har utsetts och det firades hos oss.
READ MORE

Ölmässa på Norra Latin signerat Nöjesguiden

Ingen får missa Ölmässan på Norra Latin som Nöjesguiden anordnar. Den pågår den 2 april mellan 13:00 - 21:00. Nöjesguiden har välkomnat Sveriges bästa mikrobryggerier till de anrika salarna för att provsmaka vårens nyheter och säkra klassiker tillsammans med livemusik. Säkra din biljett nu!
READ MORE

Vårmässa med Spendrups på Norra Latin

Den efterlängtade dryckesturnén som Spendrups arrangerar för restaurangbranschen är äntligen tillbaka och vi på Norra Latin fick den stora äran att stå värd för den i år. Det började måndagen den 21 mars och varade mellan 12:00 - 17:00. Vi välkomnades vid entrén med deras nya tillskott, Naia, då de presenterade en ny smak som heter "wild tropic". Våning ett och två var uppdelade med starksprit - öl - vin - mousserande, där några hade egna lokaler, bland annat Plantation och Skottland. När provningen och det efterlängtade minglet var avrundat fanns en liten Loka kyl så att vi inte glömmer att återställa vätskebalansen.

Det personliga och fysiska mötet i fokus

Hur har pandemins spår påverkat människans syn på möten och vilka behov har uppstått eller förstärkts? Carin Sjöberg Vd för Stockholms innerstads största mötes- och eventanläggning ger sin syn på framtidens möten.
READ MORE

2022: 10 tips för en bra och lyckad konferens

Att få ihop en kul och lyckad konferens är inte helt enkelt, därför har vi samlat de 10 bästa tipsen som underlättar längs vägen. Listan kan också användas som en checklista, bra va?
READ MORE

Niklas Ekstedt: "Vår maxade godistunnel måste ses med egna ögon"

I år blir Niklas Ekstedts populära julbord större och pampigare än någonsin. Vi har ställt fem snabba frågor för att ta reda på hur det går med julbordsförberedelserna.
READ MORE

Upplev känslan i Norra Latin

I början av det nya mötesåret vill vi bidra med inspiration inför kommande evenemang genom att uppmärksamma Norra Latin, vår vackra, anrika pojkskola från 1880.
READ MORE

5 tips för ett lyckat event

Vi välkomnar de mest skiftande event i våra lokaler. Ena dagen andas våra lokaler fest, dans, och sprudlande kickoff, för att nästa dag byta skrud.
READ MORE

Norra Latin The story

Norra Latin grundades som en gymnasieskola för pojkar år 1880 och 1989 slogs portarna upp igen, men denna gång i ny skepnad som konferens- och möteshus.
READ MORE

Historiska miljöer som inspirerar

Norra Latin och Folkets Hus är två av Stockholms mest intressanta byggnader – båda husen har sin egen karaktär.
READ MORE

Arena för erfarenhetsbyte

Vi strävar efter att skapa förutsättningar för inspiration, lärande, utbyte av erfarenhet och tankar.
READ MORE

Bolagsstämma hör våren till

Våren är stämmornas tid. Ett centralt läge är en viktig faktor när man beslutar om plats för sitt årsmöte eller bolagsstämma.
READ MORE

Från gympasal till eventlokal

Vem kunde tro att en gymnastiksal skulle bli en av Stockholms mest populära mötes- och eventlokaler?
READ MORE

Så skapar du ett lyckat möte

Nu känns det härligt att samlas igen! Efter att ha fyllt på med energi under sommaren står vi i startblocken inför höstens möten, kickoffer, frukostseminarier och event.
READ MORE